Сопственик Модел S во Barnaul направи видео за однесувањето на својата убавина во суровата руска мразови. Видео шут на -30 целзиусови степени Тесла Јас бев на улица, а не во загреана гаража, но тоа апсолутно не влијае на неговите перформанси. Види на видео и оставете ги вашите коментари...