Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.

За пребарување:

Ознака: полнење

Пребарување: Пребарување презеде 0.00 секунди; генерирани 3 минута(s) пред.

 1. Батерија: каде се приврзоци?

  Започнува од Auto News‎, 19.12.2011 09:40
  аккумуляторный, батарея, заряжать, кулон, откуда
  Последен Пост: 19.12.2011 09:40
  од Auto News  Go to last post

  Форум:
  Вести

 2. Така батеријата не е мртов

  Започнува од Auto News‎, 24.11.2011 16:10
  аккумулятор, батарея, заряжать, случай
  Последен Пост: 24.11.2011 16:10
  од Auto News  Go to last post

  Форум:
  Вести

Резултати 1-2 од 2