Претставува уникатен мултимедијален водич Мерцедес SDMedia. Оваа програма содржи детални информации за поправка и одржување на автомобили Мерцедес. Програмата содржи визуелни клипови, се олесни процесот на Отстранување грешки и дефекти на Мерцедес. SDMedia е Додаток на дијагностички програма Мерцедес DAS.


Издавање: 2012
Верзија: 11/2012
Јазик: Повеќејазични

Mercedes SDmedia 11.2012-675f3b5c135ac10d02fc4ab322e06b04-jpg