Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.

AutoRepMans.com "поправка Прирачник автомобил"

- ќе им помогне на автомобил на сопственикот да прирачникот поправка на автомобил, на прирачник за корисникот и одржување возила, мотоцикли и друга опрема.
FB Твитер Instagram Blogspot

+ Одговори на Темата
Резултати од 1 до 1 од 1
Тема:

Сообраќајни правила на руската Федерација со илустрации и коментари

 1. #1
  AutoMAN has disabled reputation
  Се Приклучат На Денот
  01.01.2007
  Авто
  Hyundai
  Модел
  SantaFe
  Мислења
  3,105

  Восклицание Сообраќајни правила на руската Федерација со илустрации и коментари  Сообраќајни правила на руската Федерација со илустрации и коментари.
  Одговорност на возачите.
  Табела на парични казни и казни


  Оваа книга ќе биде многу корисно за идните возачи, тоа е исто така се препорачува за возачи со повеќе искуство на возење, кои сакаат да се занимаваат со иновации или враќање на знаење Сообраќај.
  Оваа книга го содржи официјалниот текст на Сообраќај на Прописите на руската Федерација, околу 300 боја визуелно илустрации, дадени се детални и јасно коментари, совети, членовите на управниот код.
  Многу детални измени и дополнувања кој стапи на сила во последно време.
  Овој водич ќе ви помогне да го положат теоретски испит сообраќај во сообраќајната полиција.


  Издавање: 2013
  Автор: I. Р. Rusakov

  Превземи материјал за референца
  Превземи материјал за референца
  Превземи материјал за референца
 

Посетителите се најде на оваа страница од пребарувањето за:

Правилата на патот 2013中文版

kodeks ruchu drogowego z ilustracjami

oroszországi közlekedési szabályok

trafikregler јас ryssland

Ознаки за оваа Тема