Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.

AutoRepMans.com "поправка Прирачник автомобил"

- ќе им помогне на автомобил на сопственикот да прирачникот поправка на автомобил, на прирачник за корисникот и одржување возила, мотоцикли и друга опрема.
FB Твитер Instagram Blogspot

+ Одговори на Темата
Резултати од 1 до 1 од 1
Тема:

Поправка прирачник Nissan Qashqai+2 (2008-2010-...)


Поправка прирачник Nissan Qashqai+2 (2008-2010-...). Оценка: 5 од 5 , гласале 1 корисници.

 1. #1
  AutoMAN has disabled reputation
  Се Приклучат На Денот
  01.01.2007
  Авто
  Hyundai
  Модел
  SantaFe
  Мислења
  3,106

  Поправка прирачник Nissan Qashqai+2 (2008-2010-...)  Се книга - Поправка прирачник Nissan Qashqai +2. Книгата содржи: - опис на автомобил Nissan Qashqai, прирачник Qashqai+2, како и опис на фазите на стручната служба на Nissan. Поправка прирачник Nissan Qashqai +2 се однесува на автомобили произведени од 2008 година, и по редизајн 2010 година. Nissan Qashqai+2 опремена со бензински мотори HR16DE - работен волумен од 1.6 литри, MR20DE со јачината на звукот 2.0 литри дизел мотор: K9K со капацитет од 1,5 или M9R - 2.0 литри.

  Делови од книгата за одржување и поправка на Nissan Qashqai+2:
  • ПОСТАПУВАЊЕ ВО ИТНИ СИТУАЦИИ
  • ДНЕВНИ ПРОВЕРКИ И РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМИ
  • РАБОТАТА НА АВТОМОБИЛ ВО ЗИМА
  • ПОСЕТА НА УСЛУГАТА СТАНИЦА
  • ПРИРАЧНИКОТ АВТОМОБИЛ
  • ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА ОДРЖУВАЊЕ
  • ПРЕДУПРЕДУВАЊА И ПРАВИЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПРИ ВРШЕЊЕ НА РАБОТИ НА АВТОМОБИЛ
  • ОСНОВНИ АЛАТКИ, МЕРНИ ИНСТРУМЕНТИ И МЕТОДИ НА РАБОТА СО НИВ
  • НА МЕХАНИЧКИ ДЕЛ НА БЕНЗИНСКИ МОТОР Е 1.6 L (HR16DE)
  • НА МЕХАНИЧКИ ДЕЛ НА БЕНЗИНСКИ МОТОР 2 ,0 L (M R20DE)
  • НА МЕХАНИЧКИ ДЕЛ НА ДИЗЕЛ МОТОР 1.5 L (К9К )
  • НА МЕХАНИЧКИ ДЕЛ ОД МОТОРОТ (M9R)
  • СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ
  • СИСТЕМ ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕ
  • ЕНЕРГЕТСКИ СИСТЕМ
  • МОТОРОТ СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО
  • СИСТЕМ ДОЗА И НА ИЗДУВНИТЕ ГАСОВИ
  • ЕЛЕКТРИЧНИОТ МОТОР
  • КОНТРОЛА
  • ПРЕНОС
  • ТРАНСФЕР СЛУЧАЈ И ВОЗИ ШАХТИ
  • СУСПЕНЗИЈА
  • СОПИРАЧКИ СИСТЕМ
  • УПРАВУВАЊЕ
  • ТЕЛОТО
  • ПАСИВНА БЕЗБЕДНОСТ
  • КЛИМАТИЗАЦИЈА И ГРЕЈАЧ
  • ЕЛЕКТРИЧНИОТ СИСТЕМ И ЕЛЕКТРИЧНИ КОЛА  Преземете поправка прирачник Nissan Qashqai+2 на AutoRepManS:

 

Посетителите се најде на оваа страница од пребарувањето за:

Пребарување прашања

Ознаки за оваа Тема