Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
+ Одговори на Темата
Резултати од 1 до 6 од 6
Тема:

Поправка прирачник Мерцедес-Бенц W463 GELANDEWAGEN


 1. #1
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759

  Поправка прирачник Мерцедес-Бенц W463 GELANDEWAGEN  Проект за поддршка за автомобил сопственици autorepmans.com е за ревизија е доста интересно корисничко упатство поправка чекор по чекор процедури и планирање одржување на автомобили Мерцедес-Бенц GELANDEWAGEN модел W463произведени во периодот од 1989 до 2005 година. GELANDEWAGEN опремена со бензински мотори со внатрешно согорување Мерцедес модел - ОМ 103, НП 104, НП 112 и НП 113 јачина на звук односно 3,0; 3,2 и 5,0 литри.

  Книгата содржи:
  - дел В прирачникот Gelendvagene
  - детални информации за вршење на периодични одржување на Мерцедес-Бенц
  - опис на дијагноза статус, поправка и прилагодување на:
  -- различните елементи на моторот (вклучувајќи го и систем за вбризгување на гориво, подмачкување и ладење на моторот, електронски палење, cranking, и полнење на батеријата)
  -- автоматски менувачи (Автоматски менувач 772.3 / 772.6)
  -- сопирачки систем Мерцедес-Бенц (вклучувајќи го и anti-lock систем (ABS)
  -- анти-buccofacial систем W463 (ETS)
  -- системот ESP - стабилност на SUV
  -- систем GELANDEWAGEN заклучување заработувачката (напред / центар / задните)
  -- Gelika волан, суспензија и оски.

  Водич содржи инструкции за дијагностицирање на електронските системи како што се управување на мотор, автоматски менувач и ABS.
  Опишани во детали кодови на можните дефекти и дефекти, опишани во услови на нивното настанување и можните причини.
  Прирачникот содржи листа на конектори на електрични жици и опис на процедури за тестирање на сигнали во терминали на контролните единици W463 различни системи - PinData.
  Преземете поправка Прирачник Мерцедес-Бенц W463 GELANDEWAGEN на AutoRepManS:  Последно изменето од AutoFan; 03.02.2016 во 11:38.

 2. #2
  Andrey63 is offline Почетник Andrey63 на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  30.11.2015
  Модел
  G
  Мислења
  1
  Ви благодариме

 3. #3
  sheesh is offline Почетник sheesh на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  09.02.2011
  Модел
  Б3
  Мислења
  1
  Жал ми е, врските се убиени...

 4. #4
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  sheeshно, тоа е поддршка на форумот автомобил сопственици!
  Одговори од страна на лична порака.

 5. #5
  Alvil is offline Почетник Alvil на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  05.06.2012
  Модел
  Круна
  Мислења
  12
  Здраво, ве молам, јас може да има врска ? исто така, треба книга

 6. #6
  Се Приклучат На Денот
  01.01.2007
  Модел
  SantaFe
  Мислења
  3,110
  Добар ден! Линк за преземање "насоки за поправка и одржување на Мерцедес GELANDEWAGEN" е во прв пост на оваа тема. Исто така, Ви испрати линк на некоја лична порака.


 

Посетителите се најде на оваа страница од пребарувањето за:

skrzynia automatyczna 772.6

Ознаки за оваа Тема