Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За Ramo0324

Основни Информации


Возраст
47
За Ramo0324
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
Citroen
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
xsara 2001
Од Каде Си? / Од каде си?
Турција

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
1
Мислења На Ден
0.00
Општи Информации
Последна Активност
20.09.2016 22:51
Се Приклучат На Денот
20.09.2016
Покани
0