Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За mixgo7

Основни Информации


Возраст
39
За mixgo7
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
Audi
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
Ауди 100
Од Каде Си? / Од каде си?
Бахреин

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
1
Мислења На Ден
0.00
Општи Информации
Последна Активност
16.12.2010 13:51
Се Приклучат На Денот
16.12.2010
Покани
0