Топ-100
Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За кунг

Основни Информации


Датум на Раѓање
На 9 декември 1978 година (41)
За кунг
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
Chevrolet
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
Aveo
Од Каде Си? / Од каде си?
Тајланд

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
1
Мислења На Ден
0.00
Општи Информации
Последна Активност
08.12.2015 13:49
Се Приклучат На Денот
08.12.2015
Покани
0