Топ-100
Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За Џон Г

Основни Информации


За Џон Г
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
Тојота
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
avensis, auris, yaris
Од Каде Си? / Од каде си?
Чешка-Р

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
9
Мислења На Ден
0.00
Општи Информации
Последна Активност
21.01.2013 10:40
Се Приклучат На Денот
14.09.2012
Покани
1