Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За ilkeali

Основни Информации


Датум на Раѓање
1 јануари 1976 (44)
За ilkeali
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
Ford
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
Транзит
Од Каде Си? / Од каде си?
Германија

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
1
Мислења На Ден
0.00
Општи Информации
Последна Активност
26.06.2019 01:44
Се Приклучат На Денот
24.06.2019
Покани
0