Топ-100
Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За elbramawy

Основни Информации


Возраст
36
За elbramawy
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
"Шкода"
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
Octavia а5
Од Каде Си? / Од каде си?
Египет

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
0
Мислења На Ден
0
Општи Информации
Последна Активност
20.11.2017 20:01
Се Приклучат На Денот
20.11.2017
Покани
0