Топ-100
Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За Бела

Основни Информации


Датум на Раѓање
30 август 1982 година (37)
За Бела
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
Mazda
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
Xedos 6
Од Каде Си? / Од каде си?
Унгарија

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
1
Мислења На Ден
0.00
Општи Информации
Последна Активност
17.01.2016 20:54
Се Приклучат На Денот
27.07.2015
Покани
0