Топ-100
Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За acmakis

Основни Информации


Датум на Раѓање
2 Март, 1973 година (47)
За acmakis
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
Хонда
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
граѓански
Од Каде Си? / Од каде си?
Грција

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
1
Мислења На Ден
0.00
Општи Информации
Последна Активност
02.12.2012 19:04
Се Приклучат На Денот
11.01.2012
Покани
0