Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За darkness7787

Основни Информации


Датум на Раѓање
На 23 Март 1973 година (47)
За darkness7787
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
Тојота
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
probox
Од Каде Си? / Од каде си?
Перу

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
1
Мислења На Ден
0.00
Општи Информации
Последна Активност
24.12.2010 14:20
Се Приклучат На Денот
22.12.2010
Покани
0