Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
Јазичето Содржина
За Мене
За ***

Основни Информации


За ***
Марка на Вашиот автомобил / Марка на вашиот автомобил
"Опел"
Моделот на Вашиот автомобил / Модел на вашиот автомобил
Vectra 1.6 јас
Од Каде Си? / Од каде си?
Украина

Статистика


Вкупно Мислења
Вкупно Мислења
1
Мислења На Ден
0.00
Општи Информации
Последна Активност
24.06.2010 17:14
Се Приклучат На Денот
23.06.2010
Покани
1