Geely МК / кинг конг / LG-1 - поправка, одржување и функционирање на возилото.
Прирачник содржи: Општи информации за уред автомобил Geely МК и нивните измени, упатства за работа и одржување, опис на можните дефекти на мотор, менувач, потпирање, управување, кочење систем. Совети дадени во овој прирачник ќе ви помогне да ГО одржи и да се направи поправки како бензинските станици и свои.


Големина: 11.56 MbПреземете поправка Прирачник Geely МК / кинг конг / LG-1 на AutoRepManS: