Автомобил "Волга" GAZ-24-10.
Овој водич има за цел да ги запознае вработените на автомобилот претпријатија, бензинските станици и поправка продавници за сервис и поправка на автомобили "Волга" GAZ-24-10 врз основа на подготвени резервни делови.
Водич обезбедува основни технички податоци на возилото и неговите единици, препораки за одржување и поправка, како и водење на постапката на расклопување, Собранието, прилагодување, решавање на Проблеми и одредување на нив.


Порака: 198H Г.
Автор: Тим на автори
Издавач: Vneshtorgizdat.
Формат: DjVu + TIFF
Број на страници: 188
Квалитет: Скенирани страници


Автомобиль "Волга" ГАЗ-24-10-d8bc028e8c5ee257c6d2a21e886c79b9-jpg Автомобиль "Волга" ГАЗ-24-10-ddddc4b2e4338e3a11941b968f429a40-jpg Автомобиль "Волга" ГАЗ-24-10-e7f649ff83d53b212e90bf06ece5aa38-jpg
Преземете Автомобил Волга GAZ-24-10 поправка упатство на AutoRepManS: