Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
+ Одговори на Темата
Резултати од 1 до 6 од 6
Тема:

Газела, Sobol со мотор GAZ 560 "SHTAYER" (3302-3902030 ЈП) поправка упатство


 1. #1
  Се Приклучат На Денот
  01.01.2007
  Модел
  SantaFe
  Мислења
  3,109

  Насоки за поправка и одржување на Газела, Sobol со мотор GAZ 560 "SHTAYER" (3302-3902030 ЈП).  Газела, Sobol со мотор GAZ 560 "SHTAYER" (3302-3902030 PE) - прирачник за поправка, одржување и функционирање на возилото.
  Овој Прирачник е наменет за работа на семеен автомобил "Газела" и семејството "Sobol", и ги воведува карактеристики на нивната изградба и одржување при инсталирањето на моторот GAZ-360, GAZ-5601 или GAZ-5602. Прирачникот е Додаток на оперативни инструкции на семејството автомобил "Газела" (3302-3902010 ЈП) и семеен автомобил "Sobol" (2217-3902010 ре) и го заменува или додатоци на соодветните секции. Инсталирање на моторот GAZ-560, GAZ-5601 или GAZ-5602 се предвидени за сите автомобили на семејства "Газела" и "Sobol". Шесто издание.
  Порака: 2005
  Автор: ДОО "Avtozavod "GAZ"
  Број на страници: 64


  ГАЗель, Соболь с двигателем ГАЗ 560 "ШТАЙЕР" (3302-3902030 РЭ) руководство по ремонту-cb0958228087-jpg ГАЗель, Соболь с двигателем ГАЗ 560 "ШТАЙЕР" (3302-3902030 РЭ) руководство по ремонту-a0bbf2c49ef9-jpg ГАЗель, Соболь с двигателем ГАЗ 560 "ШТАЙЕР" (3302-3902030 РЭ) руководство по ремонту-18fe86d7bd90-jpg
  Преземете Рачно поправка GAZel, Sobol со мотор GAZ 560 SHTAYER на AutoRepManS:  Последно изменето од AutoFan; 10.12.2015 во 19:02.

 2. #2
  joberto is offline Почетник joberto на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  12.05.2013
  Модел
  газела 560 турбо дизел
  Мислења
  1
  hola necesitaria manual de мотор турбо dizel 560 беше Gazel (GAZ 560), особено en el sistema де Sapareva. muchas gracias

 3. #3
  Astor002 is offline Почетник Astor002 на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  09.12.2015
  Модел
  Ta3-560
  Мислења
  1
  Brauche Schaltplane und Werkstatthandbuch на германски ,wer kann helfen? Habe gaz 33021 - 3303-3902030R РЕ-мит Steyermotor.
  Последно изменето од AutoFan; 10.12.2015 во 19:01.

 4. #4
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  Astor002линковите за да ги видиш поправка прирачник 560 ГАС "SHTAYER" се во првата порака на оваа тема

 5. #5
  etiennebui is offline Почетник etiennebui на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  05.01.2016
  Модел
  Primera
  Мислења
  1
  Zdravo! Mojam!т nadete линк за да се претпостави себе slicice gledam (

 6. #6
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  etiennebuiна линкот во првиот пост, под спојлер "Линкови за референца..."


 

Посетителите се најде на оваа страница од пребарувањето за:

gaz gazela

wartungsplan gaz газела

gaz560 дизел

gaz газела ван услуга упатство

автомобили Gazela

gaz sobol

GAZ 3110 carterul

ghid reparare газела

schemat intalacji gazela z silnikiem gaz 5602

gaz 560

gazela3302 ctaer

турбо беше Gisela

имаат Gazel 3302

gazella мотор

имаат Gazela технички rybovodstvo

моторот за Gazela

silnik gaz 560Карен Јп Masina Романијавакуум пумпа за газ560 во Украинаgaz газела упатствоимаат Gazelalibro де reparacion GAZ Sobol signalsfor систем за управување dvigun на шумскаgazela silnik gaz560 steyr упатствоmanual de газела 2007

Ознаки за оваа Тема