Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.

Форум: Електричен автомобил

Електрично возило — возило напојува од страна на еден или повеќе електрични мотори напојува со Автономен извор на енергија

Под-Форуми: Електричен автомобил

Наслов
 
Последно Мислење
 1. Tesla Motors - Премија Предмети За Електрични Возила

  Форум Активности:

  Форумска Статистика:

  • Теми: 14
  • Мислења: 14

  Последен Пост:

  1. Не Емисии и нема Компромис

   Форум Активности:

   Форумска Статистика:

   • Теми: 3
   • Мислења: 3

   Последен Пост:

  2. 3.7 Секунди До 60 KM | 245 Милји На плаќање

   Форум Активности:

   Форумска Статистика:

   • Теми: 1
   • Мислења: 1
  3. Комунални услуги и високи перформанси

   Форум Активности:

   Форумска Статистика:

   • Теми: 2
   • Мислења: 2

   Последен Пост:

  4. Форум за дискусија на Тесла Модел 'D'

   Форум Активности:

   Форумска Статистика:

   • Теми: 1
   • Мислења: 1