На ceremonyat на dudelove во награда градите за 2014 година Godin Automobilska Лидерство Награда за pametnicite пеење на тема да се zapocne во cetvrtak следното утро во Cobo Центарот на predmore за nastan за САД pastpresident О Баден на zavrsava.