Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
+ Одговори на Темата
Резултати од 1 до 6 од 6
Тема:

Citroen Xsara (1997-2000) работилница упатство


 1. #1
  Се Приклучат На Денот
  01.01.2007
  Модел
  SantaFe
  Мислења
  3,109

  Насоки за поправка и одржување на Citroen Xsara (1997-2000).  Citroen Xsara 1997-2000 - прирачник за поправка, одржување и функционирање на возилото.
  Насоки за поправка и одржување на Citroen Xsara бензински мотори се 1.4 l (1360 cc), 1.6 l (1587 cc) и 1.8 литри (1761 cc) и 2.0 l (1998 cc) и дизел мотори од 1.9 l (1868 и 1905 година, cc) и 2.0 l (1997 cc).

  Страници: 402
  Јазик: Англиски
  Големина: 35.59 Mb
  Преземете поправка Прирачник Citroen Xsara на AutoRepManS:  Последно изменето од AutoFan; 29.10.2012 во 08:09.

 2. #2
  fluog is offline Почетник fluog на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  28.10.2012
  Модел
  2
  Мислења
  2
  gracias

 3. #3
  jared666 is offline Почетник jared666 на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  14.08.2015
  Модел
  xsara
  Мислења
  1
  Köszönöm

 4. #4
  thorin is offline Почетник thorin на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  03.03.2016
  Модел
  xsara 1.4
  Мислења
  1
  Ευχαριστώ

 5. #5
  sananelan is offline Почетник sananelan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  11.03.2016
  Модел
  "рено" мајстор
  Мислења
  2
  VI blagodarim

 6. #6
  Ramo0324 is offline Почетник Ramo0324 на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  20.09.2016
  Модел
  xsara 2001
  Мислења
  1
  teşekkür


 

Посетителите се најде на оваа страница од пребарувањето за:

citroen xsara javítási kézikönyv

xsara

citroen xsara szerelési kézikönyv

citroen xsara szerelési útmutató

citroen xsara kezelési útmutató

Citroen Xsara

citroen xsara javítási utmutató

citroen xsara на podrygy

citroen xsara kézikönyv

xsara szerelési útmutató

citroen xsara javítási kézikönyv letöltés

citroen xsara javítási könyvНа javítási Útmutató на karbantartási autó Citroen Xsara (1997-2000).citroen xsara szerelési könyvcitroen xsara-1997 годинаcitroen xsara el kitabırybovodstvo надвор поправка за citroen xsaraxe hoi xsaracitroen xsara szerelési rajzokcitroen xsara picasso javítási kézikönyv pdfcitroen xsara 1.4 sx kézikönyvкниги за citroen xsara 1citroen xsara kezelési útmutató letöltéscitroen xsara 1.4 sx szerelési útmutatócitroen xsara instrukcja програмер pdf

Ознаки за оваа Тема