Имаме јавни статички функција видов не еден војник автомобил, јавни статички функција изграден заеднички од страна на Асоцијацијата на германски приемници (VDAT), во соработка со полицијата и Министерството за транспорт на Германија. И сеуште се прашувам — во motor show во Есен дебитираше ПОЛИЦАЕЦ Chevrolet Corvette, кои ќе се фати на германските патишта лошите момчиња.
Брзина ќе се обезбеди 6.2-литарски V8 власта под 470 сили, заедно со 7-брзински рачен менувач (очигледно, пилоти ќе одберете искусен). Тоа е, забрзувањето од застој на сто во 4 центи на секунди и 300 km/h максимална брзина — се обиде да избега од ова.


Добро, свежина и страв од полицијата фаќање на осветлување од Hella, 19 и 21-инчни фалсификувани тркала плус болен дел од карбонски влакна во лакот и тркалото сводови — сето ова Chevy-до-лице. Патем, ние мислиме дека овој официјален транспорт навистина droplety, што е, нула?..