Добредојдовте на Водич за поправка на автомобили.
+ За да се одговори на оваа тема
Прикажување на 1 до 1 од 1
Тема:

Акура NSX (1991) поправка упатство


Акура NSX (1991) поправка упатство. Оценка: 5 од 5 , гласале 3 корисници.

 1. #1
  AutoMAN отключил(а) отображение уровня репутации
  Проверете
  01.01.2007
  Авто
  Hyundai
  Модел
  SantaFe
  Пораки
  3,105

  Акура NSX (1991) - поправка прирачник автомобил  Електронски услуги упатство автомобили Акура NSX е произведен од 1991 година. Ќе дозволите на сопственикот на самостојно вршење на работи на технички одржување и планираната замена на потрошен материјал.

  Содржината на услугата Прирачник на возилото Акура NSX:
  - Општи информации
  Шасијата и боја кодови
  Идентификациски број на возилото
  Локацијата на етикетите и потписи
  Подигање на автомобил и локацијата на референтни точки на телото
  Влечење автомобил
  Одржување и мерки на претпазливост

  - СРС
  Локацијата на компоненти
  Опис СРС
  Предупредување / Внимание Етикетата
  Конекција Локација
  Мерки На Претпазливост / Процедури


  Јазик: Англиски
  Формат: PDF


  Acura NSX (1991) руководство по ремонту-0d83793fed24224f7d980c64b5f076a5-jpg Acura NSX (1991) руководство по ремонту-8fc8b653a63f9393485ed4f056febdbf-jpg Acura NSX (1991) руководство по ремонту-432386660bb503d9374c6553de6ec469-jpg Acura NSX (1991) руководство по ремонту-29e57a8fa428adb3cc2375a19b6194a9-jpg
  Преземете поправка Прирачник Акура NSX на AutoRepManS:

 

Посетителите дојде до оваа страница при пребарување:

nsxサービスマニュアル

хонда акура integar 1991

хонда акура nsx 93 прирачник повисоки

nsx サービスマニュアル

アキュラ nsxパーツリスト

На етикетата на оваа тема