repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text

Mitä tahansa maku motorsport, kilpailuista ympäri maailmaa viime viikonloppuna kaikki tuotettu yllätyksiä. Lets alkaa yläreunassa: Lewis Hamilton oli yksi mielenkiintoisimmista F1-kisaan pitkään tarttumalla johto Sebastian Vettel viisi kierrosta loppuun. Vieläkin vaikuttavampi Mark Weberin ryntäsi läpi kentän huono 18 alkuasentoon sijoittua kolmanneksi. Jos olet katsellut kilpailussa tuntui kuin oli enemmän kulkee yhden rodun kuin olet nähnyt täydellinen kausi äskettäin.

Neljännellä kierroksella 2011 WRC Jordan oli lähes ei-käynnistystoimet liikenteen ongelmia saada autoja siellä Euroopasta. Kuitenkin jos tuli trilleri Citroens Sebastien Ogier lopulta lyömään Fords Jari-Matti Latvala vain 0. 2 sekuntia – pienin voittomarginaali lopputuloksissa WRC historia-kahden päivän ajo kuuma, pölyinen sorateillä.

Grand Prix of Long Beach oli toinen hyvä kisassa Mike Conway, jotka kärsivät vakavat vammat Indianapolis 500 kauhistuttava onnettomuudessa viime vuonna ottaen johtaa 14 kierrosta loppuun voittaa hänen ensimmäinen Indy Car race. Britit voitto oli yllätys, valmiiksi, hän oli vain 23 ja 22 paikka edellisen kaksi kilpailua jälkeen puuttuvat loput kauden toukokuun jälkeen viime vuonna.

NASCAR fanit saivat tyypillinen Jhula soikea kisassa Talladega pari dramaattinen PILEUPIT. Lopullinen kierros oli yksi parhaista koskaan kahdeksan autoja – neljä paria kaksi — työntää toisiaan radan loppuun neljä rinnakkain ja 0. 145 sekunnin toisistaan. Dale Earnhardt Jr. omaperäinen kirjaimellisesti hänen joukkuetoverinsa Jimmie Johnson seitsemänneksi menee lopullinen nurkkaan antaa Johnson race voiton määrä vain 0. 002 sekuntia –, joka lähinnä lopettaa aiemmin.

Tähän voittomarginaaliin jälkeen 500 mailia kilpa, oli puoli marginaali drag racing fanit on nähnyt on ajan tasalla neljä NHRA neljä laajuinen kansalaisia Charlotte. Top Fuel driver Del Worshams maaliero jälkeen vain 3. 819 sekuntia kilpa, oli. 0048 sekuntia.

Omasta puolestani olen viettänyt lauantai klo Toyota Grand Prix of Long Beach katsomassa American Le Mans Race. Olen ollut tapahtuman lähes joka vuosi vuodesta avajais F5000 rodun vuonna 1975. Oli todella ilahduttavaa nähdä otsikko Cadillac Racing palaa kilpailulle sunnuntai on historiallinen kaduilla Long Beach lehdistötiedotteen viime viikolla. Kun Christopher Robin Pook kilpailun perustaja onnistunut tapahtuma alkoi jokaisen unta se tulee yhtä kuuluisa kuin Monte Carlo-että muut kuuluisa katu kurssi. Unelma on varmasti tullut totta, jos sitä pidetään nyt historic race.

Valitettavasti ALMS race päätyi viimeistely alle keltainen lippu niin se oli ainakin jännittävä kilpailu viikonloppuna. (LMP1) voittaja oli Aston Martin Racing Lola Lucas Luhr ja Klaus Graf. GT-luokan voittaa BMW M3, Joey käsi ja Dirk Müller oli viides.