Søndag, februar 10, på stadion af tekniske former for sport i Krylatskoe blev den anden og sidste etape af Vinter Cup for motocross 2013.

Dette år, som før, Winter Cup i Krylatskoe Forenede alle fans af motocross - ikke kun professionelle og begyndere.
Så, i vinteren 2013 Cup piloter deltog i disse klubber som AMK Vnukovo, Belarus, Vicki Moto, Gallaks, X-Team, Motorace SRS, RRG, IHTI, Liqvi Moli, Forspid-2, og motorcykel racer blev afholdt i fire klasser: Junior af (50ss og 65ss), af hobby-klasse for begyndere (85ss-450ss)- og i klassen af super-hobby (125ss-450ss).

Vinderne af den anden fase af Motocross i krylatskoye i klassen 50ss blev unge af racere Club Gallaks-Dmitry Žmylev, der spiller nummer 31 og Artem Leŝenkov, # 8. Tredje sted på podiet vandt kapløbet om at konkurrere i den individuelle konkurrence, Eldar Mukimhanov, # 95.
I klassen 65сс i henhold til resultaterne af søndagens første løb blev Dmitry Керасиров, #83, der har deltaget i personlige offset. Den anden var Maxim Smirnov, #570, fra RRG. Tredje - Maxim Kasatkin, #81, ИХТИ.
I anden fase af podiet hobby klasse ser sådan ud: første, han selv Ilya Blokhin, # 9; anden part Club SRS Yuri Kunitsyn, # 1; den tredje repræsentant for Club Birûšov, Ilya RRG # 64.
I klassen af super-hobby først ifølge resultaterne af den anden fase af vinter Cup blev part motorcykel klub RRG Alexander staldene, han som nummer 55. Pavel Antonov af SRS nummer 32-sekund, og Sergei Telegin fra RRG, der spiller under nummer 770-tredje.

Bemærk, at i de konkurrencer der anvendes et system med elektronisk tidtagning; alle gæster og deltagere på banen, var grød og varm te.
Vindere vinter mototusovki på podiet ventede værdifulde præmier og gaver fra sponsorer og arrangører. Men den største præmie ved afslutningen af de to faser af vinter Cup i klasse 65ss blev den nye motorcykel Kawasaki KLX125!

Arrangørerne af vinteren Cup foretaget af motoškola RRGMoto og officiel forhandler af Kawasaki selskab Motorrika.