repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
Hamilton victòria manté lluita de títol del campionat aliveLewis Hamilton ha guanyat els Estats Units Magnífics Prix, acabant al capdavant de Sebastian Vettel i Fernando Alonso en una batalla de prop lluitada al Circuit del Americas dins Austin, Texas.
El McLaren conductor shadowed pol-sitter Vettel per tot la cursa, abans que finalment fent el seu moviment amb 14 lapida per anar.
Alonso va dirigir assegurar tercer lloc, contenint Vettels avantatge de campionat a només 13 punts.
\u2028Per agafar el títol dels conductors, Alonso necessitarà guanyar la cursa final de l'estació \u2013 en Sao Paulo, Brasil \u2013 amb Vettel acabant cap més alt que cinquè.
Tot i que va provar una cursa de frustrar per Brau Vermell, amb Vettel ser Mark i victòria negada Webber retirant-se damunt lapidar 13 a causa d'assumptes d'alternador, el resultat va significar l'equip va recollir el títol dels constructors, el seu tercer dins tres estacions.
Felipe Massa aguantat del McLaren de Jensen Botó a finalment agafar quart lloc. El Brasiler hi havia començat 11è després que Ferrari intencionadament li va donar una pena de cinc llocs per trencar la foca en el seu gearbox, per millorar equip-company Alonso que comença posició.
Per començar setè més que vuitè, Alonso va començar en el costat més net del circuit amb més agafador. Va utilitzar això al seu avantatge, agafant quart lloc per la primera cantonada.
A un l'assenyala mirat com si Alonso pot tenir va haver de contend amb el Lotus de Kimi Raikkonen, però era capaç d'estirar fora després del Finlandès va ser retardat per una fossa lenta-aturada.
Malgrat utilitzar una estratègia de pneumàtic diferent dels dirigents de cursa que li van veure emergir de les fosses darrere dels dos Lotus, Jenson el botó dirigit per passar ambdós cotxes. Va lluitar per obtenir en Massa, tanmateix, mai aconseguint dins menys de cinc segons del Ferrari.
Abaixar avall el reixat, Nico Hulkenberg dirigit per aguantar fora Pastor Maldonado, qui va entrar novè, al capdavant de Williams equip-company Bruno Senna.