Segons els resultats del xinès Grand Prix títol primer lloc en la cursa començarà a pilotar Sebastian Vettel de Red Bull, el segon resultat mostrava Jenson button de Mclaren, Lewis Hamilton tercer. Qualificació de Xina GP: Vettel-1-th, 10 Petrov-rus Vitaly Petrov ha pogut completar un títol per problemes mecànics, però encara va tenir lloc en el tercer segment i la cursa s'iniciarà 10. Seu cotxe es va trencar en la segona part de la classificació i es va aturar a la pista. La sessió va ser interrompuda per banderes vermelles. En el moment de la fugida de Petrova era la quarta vegada: després de la segona o tercera rotació, alguna cosa estava malament. Premia el del pedal, però la màquina no estava treballant. Intentava canviar de marxes, però no va funcionar tampoc. Lotus Renault director Eric Bul′e, va dir que, en opinió de l'equip, hi ha un problema amb el motor. El pilot de la Red Bulls Mark Webber començarà el 18-m després no va poder superar el primer segment del títol. Mark, a diferència d'altres, en l'últim minut no esdevenir avançava en pneumàtics Tous, deixant rivals eren capaços d'obtenir abans que sigui. Font: Campionat. ru