Diumenge, 10 de febrer, a l'estadi krylatskoe tècnic esportiu tenia lloc en l'etapa segona i última de l'hivern Motocross Copa del 2013.

Aquest any, com abans, l'hivern Cup en Kutuzovsky ha combinat tots els fans de motocròs, no només els pros i els principiants.
Així, a l'hivern 2013 Copa els pilots van participar en clubs com a AMK Vnukovo, Bielorússia, Vicki Moto, Gallaks, X-Team, Motorace SRS, RRG, IHTI, Liqvi Moli, Forspid-2, i es van celebrar curses de motos en quatre classes: Júnior (50ss i 65ss), afició-classe per a principiants (85ss-450ss)- i a la classe de Super-afició (125ss-450ss).

Els guanyadors de la segona etapa de motocròs en Kutuzovsky en 50ss de classe es va convertir en joves els corredors Club Gallaks-Dmitry Žmylev, que juga al número 31 i l'Artem Leŝenkov, # 8. Tercer lloc en el podi va guanyar la cursa per competir en la competició individual, Eldar Mukimhanov, # 95.
A la classe 65ss de la pràctica de diumenge va ser el primer Dimitri Kerasirov, # 83, va competir en la competició individual. El segon va ser el Maxim Smirnov, 570 # de la RRG. 3r-Maxim Kasatkin, # 81, IHTI.
En la segona fase de la classe d'afició podi té aquest aspecte: primera, que per si mateix Ilya Blokhin, # 9; segon partit Club SRS Yuri Kunitsyn, # 1; el tercer representant del Club Birûšov, Ilià RRG # 64.
A la classe de Super-afició primer segons els resultats de la segona fase de l'hivern Copa es va convertir en motocicleta partit club de RRG Alexander graners, va al número 55. Pavel Antonov nombre SRS 32-segon i Sergei Telegin de RRG, que juga amb el número 770 feyt.

Cal destacar que s'utilitzava el sistema de cronometratge electrònic; tots els convidats i participants a la pista van ser tractats de farinetes i te calent.
Guanyadors d'hivern mototusovki al podi estaven esperant per a premis i regals dels patrocinadors i organitzadors. Però el premi principal al finalitzar les dues fases de l'hivern Cup en 65ss de classe es va convertir en la nova moto Kawasaki KLX125!

Organitzadors de l'hivern tassa feta per motoškola RRGMoto i distribuïdor oficial de l'empresa Kawasaki Motorrika.